Ekim
08
Fortune dergisinin 40 Yaş Altı girişimci listesine internet girişimcileri damga vurdu

 Ekonomi ve iş dünyası dergisi Fortune, bir kez daha 40 yaşından genç 40 başarılı yönetici listesini açıkladı. Kısaca “40 under 40″ (40 yaş altı 40) olarak adlandırılan listede geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yakından tanıdığınız isimler var.

ABD listesinde Marissa Mayer, Jack Dorsey, ve Mark Zuckerberg’ün ilk 3 sırayı paylaştığı listenin Türkiye sıralamasında da girişimci karakterler öne çıkıyor. Henüz internet milyarderi çıkaramasak da listedeki internet girişimcilerinin sayısı ve Webrazzi’nin kurucusu Arda Kutsal’ın (34) bu yıl da listede yer alması sektör açısından oldukça önemli.
Sıralamanın 1. sırasında da internet sektöründen bir isim, Yemeksepeti.com’un kurucularından Nevzat Aydın var. Genç girişimcilerden ve internetin gücünden bahsedilirken listedeki internet girişimcilerinin sayısı gerçekten dikkat çekici. Bu da gelecek için umut verici bir gelişme.
fortune-liste-gorsel
Önümüzdeki yıllarda internet şirketlerinin Fortune 500 listesine de girmesini de ümit ederek aşağıda sıralı tam listeyi paylaşıyoruz. Detaylar içi Fortune Türkiye’nin Kasım sayısını satın alabilirsiniz.

 
Sosyal Medyada Paylaş
Yorumlar
Yorum Ekle
*Ad Soyad :
*Metin :